Найкраща вода для найпопулярнішої української страви
Борщ - це одна з найпопулярніших страв української кухні. Його готують з різними інгредієнтами, але одним з найважливіших є вода. Від якості води залежить смак, аромат і насиченість бульйону.
Найкраща вода для борщу - це свіжа, чиста і холодна. Вона повинна бути без запаху і присмаку. Якщо вода жорстка, то вона може надати бульйону неприємний присмак. Тому якщо у вас жорстка вода, то її можна пом'якшити найпростішим способом, додавши в неї соду або лимонний сік. Також, гарним та зручним варіантом пом’якшення води є використання фільтрів для пиття та приготування їжі.
Яку воду не можна використовувати для борщу?
Не можна використовувати для борщу воду з колодязя або свердловини. Така вода може бути заражена бактеріями, які можуть викликати харчові отруєння. Також не можна використовувати воду з-під крана, якщо вона не відповідає нормам якості.
Щоб отримати наваристий бульйон, м'ясо потрібно заливати холодною водою. Якщо залити м'ясо гарячою водою, то бульйон вийде блідим і не таким наваристим. Якщо ви хочете, щоб борщ був ще більш наваристим, то можна додати в нього кістки, які додадуть бульйону додатковий аромат і смак.
Найсмачніший борщ з очищеною водою
Вода - це важливий інгредієнт для борщу. Від якості води залежить смак, аромат і насиченість бульйону. Тому, вибираючи воду для борщу віддавайте перевагу свіжій, чистій і холодній воді. Нажаль, якість очищення водопровідної води в Україні не найкращої якості (як і якість самого трубопроводу), та не рекомендується використовувати таку воду для приготування їжі, а тим паче для пиття.
Інтернет-магазин ФільтрПоінт рекомендує встановити фільтр зворотного осмосу. Ця система встановлюється на кухні під мийкою і здатна комплексно очистити водопровідну воду від різних видів забруднення, в тому числі пом’якшити воду. На сайті FilterPoint ви можете ознайомитися з відгуками та встановленими фільтрами. Не відкладайте на потім, телефонуйте прямо зараз:
- +380685280798
- +380505280798
- +380630713836
29.11.2023 16:39:28
Коментарі: 0
Перегляди: 568