Фільтрована вода - це смак та безпека
Одна з найважливіших причин використання фільтрів для води в кав'ярні та ресторані - це забезпечення безпеки для здоров'я клієнтів. Водопровідна вода може містити шкідливі домішки, такі як хлор, мінеральні солі, органіка, віруси та бактерії. Ці домішки можуть викликати такі проблеми зі здоров'ям, як шлунково-кишкові розлади, діарея, нудота та блювота.
Друга причина використання фільтра води - це покращення смаку. Хлор, органіка та мінеральні солі негативно впливають на смак та запах води. Фільтрована вода вирішує ці проблеми і робить приготовлені страви, а також чай та каву дуже смачними.
Фактори при виборі фільтра
При виборі фільтра води для кав'ярні або ресторану слід враховувати такі фактори:
- Якість водопровідної води. Можливо вистачить одного зворотного осмосу, або доведеться встановлювати додаткові фільтрувальні елементи.
- Обсяг споживання води. Якщо ваша кав'ярня або ресторан споживає багато води, вам знадобиться фільтр з високою продуктивністю.
- Бюджет. Фільтри для комерційного використання мають широкий діапазон цін від український та європейських виробників.
- Призначення. Наприклад, фільтри бувають універсального призначення, або виключно для приготування кави.
- Місце монтажу. Серед фільтрів води є стандартні системи з накопичувальним баком, або компактні фільтри без накопичувального бака.
Як вибрати найкращий фільтр води?
Найпоширенішим фільтром для ресторану та кав’ярні є високопродуктивна система зворотного осмосу. Зазвичай, фільтр складається з 5-6 ступенів очищення та видаляє з води хлор, органічні сполуки, механічні домішки, бактерії та віруси, а також покращує смак і запах води.
Забезпечте ваших клієнтів безпечною водою та здивуйте смаком страв з інтернет-магазином FilterPoint! Наші фахівці підберуть фільтр для вашого бізнесу, враховуючи індивідуальні потреби та бюджет. Наші переваги - це велика кількість позитивних відгуків та багаж портфоліо виконаних робіт. Дзвоніть за консультацією:
- +380685280798
- +380505280798
- +380630713836
13.11.2023 16:28:40
Коментарі: 0
Перегляди: 570